ro    en 
start
Evenimente
Loading

Gala Premiilor “Piata Financiara”

11 decembrie 2012


Gala Premiilor “Piata Financiara”, 11 decembrie 2012

 

FRC a participat la Gala Premiilor “Piata Financiara” eveniment aflat la cea de-a XVII-a editie, care a fost organizat la Banca Nationala a Romaniei in ziua de 11 decembrie 2012 si care a evidentiat si premiat, in mod corespunzator, realizarile notabile aferente anului 2012 din sectorul financiar al economiei.

Gala s-a bucurat de participarea celor mai influente personalitati ale comunitatii financiar-bancare si a reprezentantilor de marca ai mediului de afaceri, criteriile pentru desemnarea laureatilor fiind, ca in fiecare an, deosebit de riguroase si echidistante, acesta fiind printre altele si motivul pentru care premiile “Piata Financiara”  sunt recunoscute si apreciate.

 

Demn de mentionat este faptul ca FRC a primit Premiul de excelenta pentru contragarantare, laudatio-ul adresat de organizatori atestand faptul ca: fondurile de garantare si fondul de contragarantare sunt printre putinele institutii publice care au adoptat, inca de la infiintare, o politica anti-ciclica, prin asumarea de riscuri mai mari pentru a oferi acces la creditare unui numar cat mai mare de IMM. Cel mai tanar dintre acestea, laureatul serii (FRC n.n.), a reusit in primele 9 luni din 2012, o crestere de peste 40% a volumului de contragarantii acordate, comparativ cu perioada similara a anului 2011. Faptul ca da dovada de flexibilitate si orientare analitica detaliata pentru fiecare categorie de clienti rezulta si din cresterea de 60% a numarului de contragarantii acordate pentru debutantii in afaceri.



<< Inapoi la Evenimente