ro    en 
start
Evenimente
Loading

Conferinta Antreprenoriatul organizata de Finmedia si Revista Piata Financiara – Bucuresti, 21 iunie 2017

21.06.2017


Finmedia şi Piaţa Financiară urmăresc cu atenţie mediul de afaceri din România şi s-au focusat deseori pe clasa antreprenorială autohtonă. Mărturie stau şi spaţiile editoriale largi care au fost alocate de-a lungul anilor acestor entităţi economice. Am considerat în permanenţă şi o susţinem şi acum că, fără o clasă de mijloc şi un antreprenoriat cu capital indigen, economia României este lăsată în bătaia tuturor crizelor financiare.
Este şi motivul pentru care venim cu un eveniment dedicat antreprenorilor români care au rezistat vitregiilor vremurilor şi, de ce să nu o spunem, celor care au guvernat uneori România în ultimul sfert de veac.
Vom încerca să aducem la aceeaşi masă în data de 21 iunie 2017 reprezentanţi ai ministerelor cu impact asupra antreprenoriatului (Economiei, Finanţelor, Transporturilor, Fondurilor Europene), finanţatori - bănci şi, de ce nu, investitori pe piaţa de capital, avocaţi, fiscalişti şi, ultimii pe listă dar cei mai importanţi - antreprenori (individuali sau asociaţii). Ne propunem să găsim împreună idei şi soluţii care să crească o clasă a antreprenorilor români solidă, cu capital, menită să dezvolte România şi să o ferească de efectele viitoarelor crize.


Antreprenoriatul - orizont 2020 - Program



<< Inapoi la Evenimente