ro    en 
start
Evenimente
Loading

Asociatia Europeana a Institutiilor de Garantare (AECM) si-a desfasurat lucrarile sedintei Consiliului de Administratie (Board of Directors) la Bucuresti, in perioada 14-15 septembrie a.c.

14.09.2017


Sedinta trimestriala a Consiliului de Administratie al Asociatiei Europene a Institutiilor de Garantare/ Contragarantare (AECM) a avut loc la Bucuresti in perioada 14-15 septembrie a.c., la Hotel Novotel.

FRC detine pozitia de membru titular al organismului de administrare si conducere al acestei asociatii profesionale europene, singurul for de acest fel din Uniunea Europeana.

 

Reprezentanti din 10 tari, inclusiv fondatorii (Spania, Franta, Germania, Italia) au fost prezenti si au abordat subiecte de gestiune curenta a activitatii, au impartasit bune practici si au analizat provocarile cu care sectorul IMM si antreprenorii, in general, le au in accesul la finantare pentru propriile afaceri.

 

AECM este implicata in dialogul cu Comisia Europeana si cu institutiile financiare europene (Banca si Fondul European pentru Investitii) pentru facilitarea accesului la resurse financiare, instrumente specifice si servicii adiacente pentru membrii sai. FRC este membra AECM din anul 2010, a gazduit in 2012 Adunarea Generala a membrilor asociatiei si s-a remarcat prin prezenta activa si contributie directa la toate actiunile importante ale acesteia. Gazduirea la Bucuresti a sedintei trimestriale a fost realizata in parteneriat cu Fondul de Garantare a Creditului Rural care detine pozitia de supleant in actualul Consiliu de Administratie al AECM.



<< Inapoi la Evenimente