ro    en 
start
Termeni legali
Loading

FRC intretine acest site pentru a facilita accesul publicului la informatii legate de activitatile sale in general.
Scopul nostru este sa prezentam la timp informatii actualizate. In cazul in care ni se aduc la cunostinta unele erori, vom incerca sa le corectam. Cu toate acestea, FRC nu isi asuma nici un fel de raspundere cu privire la informatiile publice prezentate pe acest site.
Aceste informatii:

  • au doar un caracter general si nu sunt destinate sa abordeze circumstante specifice ale nici unei persoane sau entitati;
  • nu sunt obligatoriu exhaustive, exacte sau actualizate;
  • nu constituie o consiliere profesionala sau juridica (daca aveti nevoie de consiliere intr-un anumit domeniu, consultati intotdeauna o persoana cu calificari corespunzatoare).

Va rugam sa luati la cunostinta ca nu se poate garanta faptul ca un document disponibil on-line reproduce exact un text adoptat in mod oficial. Numai legislatia României publicata pe suport de hârtie in Monitorul Oficial este considerata autentica, respectiv Normele FRC in forma aprobata de Consiliul de Supraveghere al instituției.
Scopul nostru este reducerea la minim a consecintelor negative cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea, este posibil ca unele date sau informatii de pe site-ul nostru sa fi fost create sau structurate in fisiere sau formate care pot prezenta erori; prin urmare, nu putem garanta ca serviciile noastre nu sunt intrerupte sau afectate de asemenea probleme. FRC nu isi asuma nici o raspundere cu privire la astfel de probleme intâlnite ca urmare a utilizarii acestui site sau a oricarui link catre site-uri externe.
Aceasta denegare de responsabilitate nu este destinata sa limiteze raspunderea FRC in conformitate cu orice conditii prevazute de legislatia interna aplicabila si nu exclude raspunderea sa in cazuri care nu pot fi excluse, in conformitate cu legislatia respectiva.


Aviz privind drepturile de autor
Reutilizarea documentelor FRC este autorizata cu obligațiile de a nu altera in niciun fel mesajul acestora, a mentiona corect și complet sursa și a exonera FRC de raspunderea pentru consecințele care decurg din reutilizare.


Protectia datelor cu caracter personal
FRC este inregistrat la Autoritatea Naționala de Protecție a Datelor cu Caracter Personal sub nr.17032.
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.